Pinschervalpköparna är aktiva

Noticeable Kings Call

Först ser vi Noticeable Kings Call, aka Azlan som är en båthund under sommaren, han har blivit vacker och växt så, jag längtar så till jag får se honom igen.

Noticeable Everything We Know

Sen har vi Noticeable Everything We Know, som blivit BIG2 på sin första valp utställning. I helgen som gick fick jag träffa honom med hans familj, han hade blivit så stor, ingen liten valp längre, men så go, svansen upp och så lycklig det är gott att se.

Ference Azizia Fabel

Den vackra röda tiken är Mulitchamp Xitamiz Otiz dotter som heter Ference Azizia Fabel aka Fella, de är snart året och kullen har blivit så vackra, mer info om Ferecens A-kull finns på http://kennelference.net/

Xitamiz Otiz son Indiana

Den lilla valpen är en av tre som Otiz har nu i Finland, de är bedårande eller hur? Mer info om Otiz och Millas kull finns på http://www.magicadeabbys.com/

Noticeable All My Lovin

Noticeable All My Lovin har fått cert och blvit BIR i Norge, GRATTIS! Samma dag blev pappa Xitamiz Trayan uppflyttad i agility, den killen har inget stop, han är så underbar, och Maiken är så duktig hundförare, jag blir impad varje gång.

Noticeable Human Nature

Sen har vi Noticeable Human Nature, aka , Pixel som är ute på tävlingsbanan igen, en andra plats denna gång, kanon bra jobbat Malin!!

Noticeable Rainbow Child

Noticeable Rainbow Childhar blivit BIR på en inoff i Filipstad, snyggt handlat av Vicktoria. Det är ett par vi kommer se mer av i framtiden tror jag för de tränar lydnad med bra resultat också.

Nu var det ju ett tag sen jag uppdaterade, så jag tar lite åt gången, påminner att det kommit lite MH resultat i TL och DR-kullen, kan vara spännande att se på.

/ Karin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *