Pinschervalpar och lite utställning igen

Joy som skulle ha löpt i sept började löpa i dec. Så när jag precis inlett en dialog med en uppfödare i Tyskland som har en för mig, urtjusig hane som jag gärna ville använda, fick jag raskt försöka få ihop logistik med att kunna åka ner till Berlin. Innan resan blev det en massa praktiskta småproblem så jag till slut undrade vilket grått moln som var över mitt huvud, men med goa vänner som hjälp kom jag iväg. Jag kan inte nog tacka er som stöttat mig och tänkt ut problemlösningar så jag kom iväg, Sara som blev hus, hund och barnvakt ( för dott tycker det var coolare att vara hemma med Sara) och Renate som helt sonika drog ut alla dubben i däcken på sin bil för att jag skulle till Berlin och para en hund. Ni är helt otroliga, vilken stöttning jag har aldrig varit med om dess like. Jag har faktiskt inte ord för er underbara hjälpsamhet.
Här kommer i alla fall bilder på stiliga Vincent von Kuki, vilken trevlig stilig kille det är.
Vincent von Kuki
Vincent von Kuki
Så nu kan ni förstå att jag med spänning väntar på Joys kommande mage, vilken underbar kull det kommer bli.
Från Berlin, snabbt hem, byta väska, och ner till Göteborg under natten för att åka på utställning, det var ju planerat sen länge, men att man skulle en sväng till Berlin först det var ju inte riktigt planerat. Birgitta öppnade sin famn så hela familjen fick komma till hennes hus och få lyxbehandling, så gött jag mådde. På utställningen var flera valpköpare och det var så trevligt att se er igen, och era hundar är ju så vackra och mysiga. Tredagars utställning med blandade resultat (som alltid) men det är så vackra , snälla, goa hundar, jag blir så stolt över valpköparna och hundarna. Några kort fick jag ihop och skickade till mig, så ett lite axplock på vackra pinschrar kommer här:
Noticeable Oziriz
Noticeable Oziriz
Noticeable Albinoni Adagio
Noticeable Albinoni Adagio, som satt vid ringside och hejja på oss andra.
Noticeable Human Nature
Noticeable Human Nature, som det gick strålande för alla tre dagarna.
Noticeable Uppfödargrupp
Noticeable Uppfödargrupp, vi fick HP både lördag och söndag.
Dottern med Noticeable You Came
Dottern som ställde ”Karl” och då det var längesen hon ställde var hon så nervös. Naturligtvis gjorde hon ett kanonjobb och lilla Karl fick cert.
Noticeable Salt of Joy
Jag med Noticeable Salt of Joy
Tyvärr har jag inga kort på Noticeable Rainbow Child, eller Noticeable Cambodia, som också var med under helgen. Men de var lika vackra de och så får jag leta kort på dem nästa gång. Vicki som också ställde i juniorhandling, med underbar kritik så hon fick springa lite fram och tillbaka den dagen, GRATTIS till er alla!!
Tusen tack för all hjälp, trevligt sällskap under denna intensiva vecka.
Jag har säkert glömt nått, men nu kommer det dröja inför nästa utställning och inga direkt inplanerade aktiviteter så jag kommer kanske på det sen, annars, påminn mig !
Idag fick jag även reda på att ytterligare en pinscher från Noticeable är ögonlyst ua, det är Noticeable Turn Up The Love som nu bor i USA. Grattis!!

Jag gick och tog ett par bilder från valpköparna så nu får ni se vackra
Noticeable Cambodia
Noticeable Cambodia som just här sitter ner och undrar vad det är för ”trams” vi håller på med.
Samt…
Noticeable Rainbow Child
Viktoria med Noticeable Rainbow Child, och lilla jag med Lisa längre bak
/ Karin

En reaktion på “Pinschervalpar och lite utställning igen

  1. Tack själv Karin som faktiskt tänkte på lilla mig! Hjälper så gärna till med det jag kan och lite blev det ju trots allt, både med dubb och som privatchafför 🙂 Gör gärna om det fler gånger om det behövs <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *