Pinschervalpar, kommande parning hos Noticeable kennel

Japp så var ögonlysningen klar och bägge blev ua, alltså friska på ögonen, Jihooo. GRATTIS  Moona och Marie. Kommande parning och vi tror hon kommer löpa runt nyår är alltså på
Noticeable Dancing in The Moonlight ”Stina”. HD A, ögon ua i dec 2015, hon har gjort mh och också MT med 320 poäng. För de icke insatta kanske det inte säger mycket men det är otroligt bra poäng och då jag försöker få fram mer socialitet, nerver och mindre vakt för att hundarna ska få enklare vardag i vårt samhälle, så vill jag påstå hon är en ”grädde på moset” tik.  Hon är go, stabil, så underbar . Hon är godkänd i exteriören och är mycket sparsamt utställd men fått bra  även där.
Hanen är KORAD Noticeable Where Do Broken Hearts Go, aka, Sigge, en kille som är lika ljuvlig som Stina. Han har mycket lek, han är social, stabil och inte mycket vakt eller skärpa. Han har hd A, och är också ua på ögonen nu i dec. Sigge har naturligvis också gjort MH och MT endast 18 månader gammal med 393 poäng,
Det är helt underbara individer som kommer absolut passa till allt om du vill jobba med din hund, men också , det  blir din bästa vän i alla familjer-variationer.
Färgerna kommer bli båda, då Stina är svart med röda tecken och Sigge är röd. Det underbara med kullen är också att jag känner så många generationer bak och vet att det är otroligt bra individer i den kommande stamtavlan.

Då min telefon fungerar då det inte finns moln på himlen och då hemsidan visar fel hus då jag flyttade  för ett år sen och jag är dålig på nya uppdateringar på hemsidan, så om NI/DU har intresse av denna kullen och en önskar en stabil pinscher som livskamrat,  bör ni maila mig på Karin_privat@hotmail.com så kan vi höras och göra upp när vi kan prata i telefon eller ses.Ett par kort på Stina, jag har jättedåligt med kort på henne och då hon bor i Märsta med sin familj så när vi syns har vi så mycket trevligt genom att bara umgås, så man missar några saker, som tex ta kort på en underbar fodertik.
Stina hade en kull för drygt ett år sen, SG-kullen och jag har ju själv en tik ifrån den kullen här hemma, Kakan heter hon. Kakan med de flesta av sina syskon gjorde MH i okt, och här är utvärderingen på den kullen. ( se diagram  längre ner) Jag kan också nämna att detta med utvärdering på psyke är otroligt viktigt för mig, så jag vill att mina valpköpare ställer upp på mh när hunden är dryga ett år, oftast i Karlstad trakten.
Det kan låta elakt, men har man inte intresse att hjälpa till med att utvärdera rasen via Mh, och jag kan absolut se att jag med mina valpköpare gör framsteg inom kenneln och naturligtvis rasen, då vi tillsammans utvärderar hund, ras och kennel, men om man som person anser det inte är så viktigt så man inte vill gå på MH när er hund är runt ett år, kanske det är bättre att se på andra kennlar.
Orsaken att jag vill att ni gör detta är för då jag genom min första hund en dobermann förstod innebörden med mentala utvärderingar och det är alltså min främsta mål i min avel, ja naturligtvis med hälsan bra kontrollerat. 🙂

Hoppas alla mina valpköpare, och tilltänkta, vänner inom och utanför rasen får en underbar
GOD JUL och ett mysigt Gott Nytt!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *