Pinschervalp, och ytterligare nya resultat, MJ kullen visar framfötterna

I väntan på att lilla Joy ska löpa, så har ingen parning ännu skett. Hon var lite sen i år, och det är inte mycket man kan göra åt det, bara att vänta. Det kommer bli en röd kull och väldigt sociala och inte mycket till vakt, det är i alla fall min teori då både Joy och den tilltänkta pinscherkillen är mycket sociala och lätta hundar.
Här kommer i alla fall några killar från Joys tidigare kull, Mj-kullen.
Korten är tagna av valpköparna så tänk på att inte kopiera dem utan deras tillstånd.
Noticeable You are Not Alone ”Nixon” har fått en lillasyster, han älskar henne ömt tycker det är jättetrevligt att familjen nu är utökad.
Noticeable You Are Not Alone
Nixon
Noticeable Remember the Time ”Lezlo” har varit ute på sin första tävling, han var så lycklig och lite busig, men Lezlo och Caroline är så duktiga och vi ser fram emot fortsättningen.
Noticeable Rember The Time
Lezlo

Noticeable Man in The Mirror” Pax”, har också varit ute på sin första rallylydnadstävling, det var två tävlingar samma dag och Pax fick 194 och 195 poäng, av 200. Direkt uppflyttad på första tävlingen, och det blev en andra pacering, KANON, GRATTIS Kristina
Noticeable Man in the Mirror
Pax
( då jag fortfarande är lite nybörjare på hemsidan, så var tanken att lägga in fler kort, men…men…:-) )
Sen har ytterligare en brorsa visat framfötterna igen, och det är Noticeable Human Nature” Pixel”som var på sin första utställning i Norge, och bland stor konkurrens blev han tvåa bäste hane och fick cert och Cacib, så nu är killen Norsk Champion också, GRATTIS
Noticeable Human Nature

Pixel
Bästa hane blev Mejas son Xitamiz Othello, som blev Norsk Vinnare, och Norsk Veteran Vinnare2012, Grattis Ulla -Britt och Gert!
Plexus Meja var också med, det var troligtvis hennes sista utställning, jag vet jag sagt det förut men nu är hon snart 12 så det kan ju räcka, även om hon tycker det är jättekul att vara med. Norsk Veteran Vinnare ( BIM ) blev hon i alla fall, stolt visa hon vägen för sin son, så nu hoppas vi han fortsätter visa ”the moves” i ringarna
Meja blev även i okt Dansk Veteran Vinnare, och Nordisk Veteran Vinnare 2012, så hennes meritlista har blivit lång med åren.
Plexus Meja
Meja
Sen har vi dotters hund Noticeable Salt of Joy, som blivit Dansk Juniorvinnare 2012
Noticeable Salt Of Joy
Lisa
Det var roligt för dottern tycker jag, hon är ju bara 12 år och sett fram emot detta så mycket så hon dagen till ära inte vågade ställa henne. ”Lisa” har för övrigt fått ett cert och blivit BIR ( bäst i rasen ) på en utställning i Norge. Grattis Saga!
Lilla Karl får vi nämna också, då han uppenbart faller många i smaken, det är ju kul.
Innan sin ett års dag som var nu i november, har han fått två cert i Norge, ett i Sverige, och ett i Danmark, och då vi ställde honom på samma utställningar som de andra har han hunnit fått 4 titlar redan. Dansk Junior vinnare, Nordisk Junior vinnare, Nordisk vinnare och Norsk junior vinnare 2012 Noticeable You Came.
Noticeable You Came
Jag som då tycker om bägge färgerna som finns på rasen, men nog är väl de röda lite extra, eller?
STORT GRATTIS till alla vi träffat under året till era fina resultat, man vill ju så ofta prata hinner inte hälften.

/ Karin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *