Pinscheruppfödare njuter av sin kull

Nu är valparna dryga 5 veckor, så det är nu man vill få fina ståkort. Det är inte lätt att fotografera de små, men idag tycker jag vi lyckades ganska bra. Valparna ser väldigt lovande ut, och i sitt sätt är de mycket som sin mamma, väldigt pussiga, nyfikna och svansviftare allihopa. Det är nu som jag brukar utsätta dem för lite nya saker, så nu har vi annorlunda underlag, tunnlar, skramlar mycket osv. Delvis för att vänja dem och delvis att jag kan ge feedback till valpköparna hur de är i sitt sätt. Pinschervalpköpare har olika tänkande med sitt valpköp och jag försöker alltid tala om vem eller vilka som jag tror skulle passa bäst för dem.
Valparna är tingade, men det kan hända jag har en kull till i sommar så hör av er om ni funderar på Pinschervalp i år eller nästa. Hör man av sig tidigt har man ju möjlighet att du får den valpen som passar dig som individ.

Passar på att göra reklam för pinscherlägret igen, det är inte lång tid innan det går av stapeln:  http://www.varmlandslagret.n.nu/
Det ska bli så kul att testa att träna hund och träffa likasinnade, alltså Pinscherägare.

Den 28 har kenneln MH, det ska bli så kul att få kullen utvärderat och jag är så glad att ni kommer, nu får vi se vad jag fött upp 🙂
Sen är det även kennelträff, det ska också bli så trevligt att umgås och man måste ladda kameran ordentligt så vi kan få många vackra kort på era hundar.

Trevlig Söndag!

 

 

En reaktion på “Pinscheruppfödare njuter av sin kull

  1. Dette er et nydelig kull Karin. alle valpene er så utrolig fine. Vi gleder oss stort til vi kan hente hjem vår andre pinschertispe fra ditt oppdrett. Og arbeidet du gjør er så utrolig viktig. For oss betyr det mye at du tester og vurderer valpene og gir oss tilbakemeldinger hele tiden. Når man bor så langt borte betyr det mye når vi ikke har anledning til å se dem på nærmt hold.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *