Pinscher valpar….om ca 14 dagar!

”Stina” ligger och myser i solen, nu är det ca 14 dagar innan valparna ska komma och det är så spännande. Hon har en rejäl mage och då blir man ju alltid nyfiken på hur många det blir.
Annars har det varit mycket mentaltester denna månad, tre stycken har jag varit på och den senaste var igår. Det är så intressant att se hur rasen är, mina, andras och släktingar, jag kan gå på allas . Här är info om antalet hundar som gått från min kennel.

O-litter  5 described 6 in the litter
MJ litter  6 described 6 in the litter
TL litter 7 described 8 in the litter
DR litter 8 described 10 in the litter ( 2 – longer export)
KW litter 7 described 8 in the litter
A litter 1 described 1 in the litter 
WH litter 5 described 7 in the litter ( 1 for longer export)
Yin & Yang litter, 2 described 2 in the litter

Otroligt duktiga valpköpare som förstår det viktiga i utvärderingen. Tusen tack igen att ni ställer upp. Här ser ni Noticeable One Moment In Time som gjorde sitt MH igår, de var jätteduktiga och trots att man ofta blir nervös innan så kan säkert Kristine hålla med om att det var ju inte alls farligt 🙂 Grattis, och naturligtvis får man diplom och rosett från mig när man varit så duktig!
Sista kortet är Ceriian United For Leena, en tik jag har tillsammans med Whiquilas Kennel i Norge. Här med Therese som förare. Tiken som kallas för Ninja var helt underbar, så jag är så glad för henne som kommande tik i kenneln. Ninja kommer från Finland, Ceriinan kennel.
Thanks Anja for this lovley bitch, we all love her she is Great!!
De andra pinschrarna som gick MH var från Ängagårdens Kennel, det var Noticeable Human Natures barn som skulle gå. Jättekul att få se sina barnbarn och deras duktiga förare, jag gillade dem allihopa, dock hann jag inte se den sista då vi hade ett tåg att passa. Grattis till Ängagårdens B-kull för alla beskrivna fina hundar!
Förra helgen var det Noticeable Yin och Yang som gjorde MH, de var lika duktiga de också. Naturligtvis måste vi visa hur fina de är också

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *