Pinscher uppfödare


Som jag säkert nämnt förut så är det en dröm att föda upp Pinschrar, men också ett otroligt arbete. Jag är ju väldigt analyserande och faktum är att jag tittar på olika kombinationer flera år innan de blir till, naturligtvis med plan A, B, och C.
Hälsa är ju en självklar del, och sen mentaliteten då. Då jag anser att  ingen är perfekt, utan om man ska vara helt ärligt så går allt att förbättras även om det är bra, så här det många timmar i funderingar på kombinationer man har, det samma är ju att man måste även få in nytt blod. ”Hittar” jag inte den där kombinationen som jag gör att jag känner att detta kommer bli bättre, bra, och rolig stamtavla för framtiden, så gör jag faktiskt inte en parning för ”skoj” skull.
När man gör sin kombination, så har man planerat parning, resa, och framförallt ledighet och hjälp, för man kan naturligtvis inte vara ledig i 9-10 veckor.
Jag har ett arbete som jag älskar, jag är också ensamstående och jag har en mycket seriös ”hobby”. I vilket fall så är det lite svårt att få till, ledighet, och kennelhjälp så jag tror inte att det kommer bli flera kullar om året hos mig. Naturligtvis blir det valpar, men jag ville ändå nämna att den otroliga tiden man lägger ner och man älskar det annars skulle man naturligvis inte hålla på, men det får bli så det fungerar med resten av livet.
Man ska absolut kontakta mig om man är intreserad av valp, men också om du ska ha i framtiden så är det bra att höra av sig i god tid.

Jag vill ju också göra utvärdering av mina kullar, så ni bör vara mycket intresserad av att göra MH på er hund. De mentala egenskaperna är otroligt viktiga i avel, så du som valpköpare är viktig, det är en beskrivning och jag kan inte nog poängtera hur mycket denna beskrivning kan göra för er som hundägare, mig som uppfödare och utvärdering av rasen, indirekt är det nog det viktigaste ni kan ge tillbaka.

Men naturligtvis ska ni också få dags färska bilder på valparna, detta är Whitney Houston kullen, och de heter:
Noticeable I Will Always Love You, Tik
Noticeable Run To You, Hane
Noticeable When You Believe, Tik
Noticeable One Moment In Time, Tik
Noticeable Where Do Brokenhearts Go, Hane
Noticeable I Learned From The Best, Hane
Noticeable Exhale, Tik
HA EN UNDERBAR PÅSK, nu ska jag förbereda lite mat till helgen!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *