Pinscher resultat, valpköparna är så duktiga

Nu har jag ganska mycket att uppdatera då valpköparna varit aktiva på många olika sätt. De kanske inte kommer i datumordning, men jag hoppas att jag inte har glömt bort något resultat nu, påminn mig gärna då .

Noticeable Rainbow Child har kontrollerat höfterna och fått B, underbart, dessutom är hon utställd flitigt under året med resultat som Exc.

Anna, har varit superduktig och kontrollerat Noticeable Beloved på höfter och armbågar vilket gick strålande. Sen har hon varit ute och tävlat med kanon resultat. Hon har fått två godkända resultat i rallylydnad både på ”Ziri” och ”Wimse”. Så nu vill vi se mer 🙂

Noticeable A Child’s Lullaby har blivit BIR (bäst i rasen) och fått sitt första cert. Stort Grattis till er Marianne!


I helgen som gick var också rasklubbens Mälarpinscher. Då blev Noticeable Long Way To Go, ”Kompis” BIM-junior med handlern Erica, snygg jobbat och grattis till ägare Renate.

”Kompis” och Renate har även varit och tävlat i Rallylydnad, och fick godkänt på sin första tävling. Så roligt att flera kommit igång med denna tävling jag tror den är väldigt passande för rasen, och det är så duktigt då både Kompis och Ziri är endast dryga året.

Här ser vi Noticeable Cambodia som blivit BIR på sin andra utställning med super kritik. ”Nikki”är endast 8 månader, så det är trevligt att ni är och tittar lite i ringarna Jossan, hon ser ut att bli en tjusig tjej.

”Lill-joy” alltså Gangland Wolfriders Joyleaf har flyttat till foderhundsägare i Kumla, och har det underbart. Lill-joy som är en av de mest sociala pinschrarna jag känner, ska ha sin sista kull i höst, och killen är en svart pinscher, hd och ögon ua, men mer info kommer i oktober när de är parade. Hanen har inte haft någon kull tidigare, och det är roligt stamtavla, så jag hoppas att det ska tillföra rasen något trevligt på många sätt.


En av det optimala som hundägare är när ens hund vinner sista certet och blir champion, och nu har vi fått en Svensk Utställnings Champion , underbara Malin med Pixel, Noticeable Human Nature, är både smart och snygg, för nu har han en till titel . GRATTIS MALIN, så skönt att ni fick det!! Killen kan jobba och vara vacker, det är la’gött 🙂

Här kommer brorsan Noticeable Remeber The Time, som fick exc på sin sista utställning. Han är lika vacker och trevlig han. Grattis!

Noticeable Salt of Joy, fick exc, ck och reserv cert på sin sista utställning, det var också trevligt, så Saga fick en stor fin rosett till sin ”Lisa”


Sista kortet är inte ens från min kennel , men dock är Meja farmor till denne stilige kille som tog cert i Finland där han bor, han är runt 9 månader så det är bra gjort. Grattis till Heidi uppfödare på Ängagårdens och till Ulla-Britt och Gert som har hans stiliga pappa, Xitamiz Othello.
Killen heter Ängagårdens Apollon, (och jag tycker han är lite lik Karl så jag hoppas Karl får samma meriter i ringen 😉 )
Hoppas jag inte glömt någon , påminn mig då, ni är så imponerande duktiga!!
/ Karin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *