Pinscher nytt

Man kan tro man inte är aktiv men det är jag. Dock tränar jag hund, och har haft stora projekt i nya huset, det är absolut inte klart så det kommer pågå men nu tar jag en lite paus där. Många hör av sig om intresse för valp och tanken är att det blir parning i januari.
Tiken är Noticeable Dancing in The Moonlight, hon ska bara kolla ögonen så det är inom rätt tid ( max ett år när man parar). Kombinationen kommer vara en dröm, det är två underbara individer som mentalt är den bästa jag sett, jag ser så fram emot denna kombination, men får återkomma då alla ögonresultat är ok, men kullen kommer då vara i båda färger, rött och svart med röda tecken.

Men nu måste jag naturligtvis visa de otroliga valpköparna, de är så aktiva och helt otroligt duktiga och det är så kul att så många av er visar hur underbar en pinscher är att jobba med.
LP 1 Noticeable Remember The Time SM BRONS

SM Brons i barmarksdrag, hur häftigt är inte det!!
Caroline med LP1 Noticeable Remember The Time, aka Lezlo kommer alltså på en otroligt imponerande tredje plats, på första och andra hade de rasen Malle som konkurrenter. Jag är så IMPAD, än i dag finns det inte ord för hur impad jag är, jag vet inte hur jag ska kunna skriva mer än , HELT OTROLIGT COOLT!!
Imponerande vann han även och fick en fin Guldmedalj i sin gren i Skånedraget.
Det är roligt med, för mig, nya grenar, det visar ju också den allsidiga sidan med rasen. Men fråga mig inte om drag, det kan jag inget om 😀  

AgD 1, AgHD 1,Gk anlag viltspår Noticeable You´ll Never Been So Wrong, aka Keila har med Renate gjort en otrolig imponerande agility säsong. De ha under sista året i Agility klass ett haft 26 starter som gett 10 PINNAR, och även i Agility klass två haft 5 starter med 1 PINNE . Vilka otroliga resultat man är verkligen mållös.

 AGHD1 RLDF RLDN Noticeable Rainbow Child, aka Diva, med Victoria fortsätter också imponera, titel efter titel , i dagens datum har hon tre men de är aktiva så jag skulle tro det kommer fler till våren.


 RLDN Noticeable I Learned From The Best aka Buddha har också fått titel med förare Anna. Han har något ung fått en titel i rallylydnad i år. Han tränar förutom i rallylydnad även i agility, riktigt snyggt att få titel i sån tidig ålder, sen fick han även ett cert när han blev BIR på en utställning,  snyggt jobbat Anna!

 

GCH Noticeable Turn Up The Love finishes the 2015 National Owner-Handled Series as the #1 German Pinscher in USA. Huge Congratulations to Eric and Jessica, what a huge work you have done!!

Sen har vi 6 stycken av 8 i kullen Savage Garden, SG-kullen har gjort MH. 
Trevliga stabila sociala hundar , skottfasta m.m  De var endast ett år när de gick det är lite tidigt men ska man utvärdera sig själv så är det bättre att gå vid ett år än när de är över ett och halvt då tanken är att man ska se vad hundarna är födda med utan för stor påverkan av ägaren. Otroligt trevlig kull, jag är så glad att så många hjälper mig att utvärdera rasen.

Men även har några i den kulle hunnit tävla lite

Noticeable Affrimation, aka Vilda, godkänt anlag i viltspår

Noticeable I Knew I loved You, aka Spike, också godkänt anlag i viltspår och exc på officiell utställning

Noticeable Perfect, har varit på inoff utställning med lysande resultat BIR och BIG3

Noticeable  Insatiable har också kollat höfter och fått HD A
Noticeable  So Beautiful har fått cert och blivit Bäst i Rasen i Holland

Jag hoppas innerligt jag fått med er alla nu, jag ber om ursäkt annars och ni får GÄRNA säga till mig för naturligtvis vill jag visa alla som är aktiva med sina hundar och även gör hälsoresultat. Naturligtvis ska även SG kullen in på kullar, jag har varit så dålig på att uppdatera. Förlåt, men nu har jag i alla fall fått in liiite .

STORT GRATTIS TILL ER, MINA VALPKÖPARE, jag är så otroligt tacksam att ni är så aktiva och visar framfötterna, nu har ju även jag börjat träna hund lite igen, så vi får se vad vi tillsammans kan lyckas med nästa år.

 Se uch No uch Fin uch Dk uch Int uch Nord uch Nord V-06 Xitamiz Otiz ”Otto”, fyller 11 år idag han är pigg och kry om än lite ”gubbig” och envis tex han vill välja sina vägar inte gå där man själv går.

Även Meja lullar på, sover mycket men har inga krämpor alls, hon är nu imponerande,
14 år och 8 månader!! Detta kortet är ifrån i somras.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *