Parning gjord, pinschervalpar förhoppningsvis på G

Helgen som gick var vi och parade Stina med Sigge. Då Stina bor i Stockholm var familjen så himla snälla så jag fick komma dit, och få en lyxhelg med god mat , service och vila. Parningarna gick som på räls, så nu är det bara väntan kvar, denna eviga väntan, blir det nått, vad blir det och hur många?
Jag får verkligen tacka alla för det stora intresset över den kommande kullen, jag tyckte ju jag skrivit lite elakt när jag vill att mina valpköpare ställer upp på MH och eventuellt på MT, men intresset är stort så vi får alla hålla tummarna för en stor kull. Här kommer nya kort på Stina och Sigge, det var lite kallt ute men när vi skulle ställa Sigge så ställde vi Stina framför och då blir man ju så stilig, och när vi skulle ställa Stina så kom det en hund på gatan så hon hon blev lite exalterad så då står man ju så tjusigt.
Nu ska vi bara försöka få till att ni intressenter kan komma hit och träffa mig och se om ni tycker jag är ”vettig” och att aveln och uppfödare kan ge er det ni i framtiden  kan tänkas behöva ha hjälp av.
KORAD Noticeable Were Do Broken Hearts GoKORAD Noticeable Were Do Broken Hearts Go
HD; A, ögon ua i dec 2015, Dilute DD och vwd fri genom föräldrar.
Genomfört MH och MT med 393 poäng

Noticeable Dancing In The MoonlightNoticeable Dancing In The Moonlight
Hd: A ögon ua dec 2015, Dilute Dd, och vwd fri genom föräldrar
Genomfört MH och Mt med 321 poäng

Sen måste jag visa kort på Noticeable Odezza, världens goaste pinschertös, hon blir helt lyrisk när jag kommer och hälsar på så det är så kul att se hennes leende för hon visar tänderna i det största leendet man kan få när man pratar med henne och så får man massvis av pussar.

Noticeable Odezza

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *