Omplacering, och en vecka kvar till pinschervalpar

buddaåretshundNoticeable I learn from The Best, aka Budda, letar nytt hem.
Han har gjort mh, mt, fått cert på utställning, tränar och tävlat i rallylydnad och agility, höfter B. Han har precis fyllt tre år, och hans föräldrar är Gangland Wofriders Joyride, och Vincent von Kuki ( en hane som bor i Tyskland)  Här ägarens ord om Budda:

Buddha bor idag i lägenhet, i familjen finns en rullstolsburen dotter som har personliga assistenter runt sig. Pga ändrade familjeförhållanden och stor rotation i assistansgruppen har det uppstått oro för Budda och han mår inte längre bra hos oss. Han behöver en lugn familj som helst inte har för små barn.

Han är en lite reserverad kille som är väldigt förarbunden och har inte så stort behov av andra människor lite som rasen också är. Han har inga problem med veterinärbesök, inga problem med kloklipp om han får stå upp.  Ensam kan han var i ca 4-5 timmar utan problem. Han är mjuk och lyhörd i träningen. Han kan vara lös och kommer på inkallning, även om han springer stora cirklar runt föraren under skogspromenader. Han kan umgås med andra hundar utan problem och finner ganska snabbt ”sin” plats i nya grupperingar. Har har tävlat Rallylydnad och gjort en start i fortsättningsklass. I agility är han tränad och fixar alla hinder utom vippen som han behöver mer tid på, endast startad i hoppklass.

Intresse för honom till mig på mail Karin_privat@hotmail.com eller/och Noticeablekennel@gmail.com

En vecka kvar tills valpning, Stina har inte stor mage med är bred över midjan så det ska bli intressant att se vad det blir,

Trevlig Påsk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *