Några titlar, KM, och t.o.m cert, samt lite hälsoresultat

Jag har varit dålig på att uppdatera, jag ber om ursäkt för det, och det beror inte på att det inte händer något utan att det rullar på lite fort.
Imponerar gör valpköparna, verkligen..först ut Malin med Pixel, alltså
FDI Rldn Rldf Noticeable Human Nature som tävlade på SSPKs KM nere i Högans, av 100 möjliga poäng sätter Malin och Pixel 97 och två poängs avdrag var på att hon la kopplet i starten och inte kopplade upp direkt efter, inget hon visste om, så tänk vilket team, indirekt 99 poäng!!! COOOLT. De vann sin klass, och blev tvåa på hela KM , en poäng efter vinnaren. STORT GRATTIS Malin, imponerande

Renate och Kompis, Noticeable Long Way To Go har också varit ut på rallylydnadsplan några gånger, och killen har numera titeln RLN, också imponerade. GRATTIS!!

Kortet är naturligtvis tagit när han har sina goa stunder i skogen, med ” syrran” Keila , Noticeable You’ll Never Been So Wrong, och de är båda ögonlysta UA, jippii!!
Samt att jag tror jag har missat att tala om att Noticeable Closer, samt Noticeable Human Nature är UA på ögonen i år, underbart att ni kontrollerar dem.

Mer ögonlysningar är på G, så vi får hoppas att det går bra för alla, tyvärr har vi en kille från kenneln som har katarakt, så därför gör vi lite extra koll och avstamp så vi kan se om det är fler, och naturligtvis kontrollerars föräldrarna igen, även om de var ua vid parning så kan ju alltså ett öga förändras så det är alltid viktigt att kontrollera någon gång även om den inte ska vara i avel, utan att man vet hur ögonen blivit med åren. Tack alla goa valpköpare som kontrollerar lite nu, i stället för att vänta till lite senare, det är bra info vi får på dem alla.
Noticeable Oziriz har också kontrollerat sina ögon är UA vid dryga 4 år

Kortet är taget på en utställning för något år sen.

Sen har vi haft MH, så nu måste jag skryta över alla som verkligen tagit sig tid och råd att komma och utvärderat sin hund, och kunna se likheter med syskon, och naturligtvis en utvärdering för mig som uppfödare. Jag kan inte nog tala om hur mycket det betyder för mig, och det är så otroligt intressant att se alla. Så av alla valparna som kommer från Noticeable, har endast två missat mh (naturligtvis av orsak), då räknar jag inte med de två som exporteras , helt otroligt duktigt av er alla. Jag ska fylla i MH protokoll, och även skriva några rader om vad hur jag tycker kullen i sin helhet är, dock får jag ta det vid ett annat tillfälle, så jag kommer att återkomma till MH:t, TUSEN TACK att ni kom, tack för trevlig kväll, presenter och en underbar, om ändå regnig och superkall MH dag.

Noticeable Turn Up The Love, har visat framfötterna i USA. Han blev visad i  Sweepstakes, junior 12& under 18 months dog  och blev BIM, HUGE CONGRATULATIONS!!


Sist lite utställningsresultat här ”hemma”, dotterns ”Lisa” Noticeable Salt of Joy har fått cert och blev BIR, samt BIR junior i Norge, GRATTIS Saga, samt att ”lilla” Karl , Noticeable You Came, blev uställd strax efter 9 månader och fick cert i Sverige, samt att han faktiskt fått två små cert i Norge, bra jobbat att den energifulla killen och endast dryga 10 månader.

Jag ska snart uppdatera igen, med hälsodata och MH, och tjusiga bilder på era hundar.
/Karin

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *