Mer arbetande pinschrar i från Noticeable kennel

Jag gör en liten snabbuppdatering, det har varit lite fullt upp på privata sidan med skolavslutning och mycket på mitt jobb. Men det finns många duktiga hundar med prefixet Noticeable.

Vicki och Diva har fått pinne i agility klass och två godkända resultat i mästarklass rallylydnad, det är enastående jobbat!!
vickiRenate och Keila, plockar pinne efter pinne, även detta så IMPONERANDE!!
keila pinne
Noticeable Exhale, aka Doris med förare Camilla har fixat godkänt i doftprov, snyggt jobbat!!
exhale
Sofie och Vilda /Noticeable Affirmation blev i dag VILTSPÅRSCHAMPION!!
Super, de har kämpat på väl och Vilda är inte gammal så det är bra jobbat!!
viltspårschamp

Annars tränar jag och Kakan ( Noticeable Insatible) räddningssök, med konstant tidsbrist så vi ligger lite efter. Men Kakan är kanonduktig och vi har kul så vi får se hur länge vi kan vara med . Det är ju en mycket avancerad kurs där inget prov får göras om utan då är vi ”diskade” för evigt så det gäller att veta vad man gör, syftet är ju också stort så det är klart man måste veta att ekipagen är på topp och klarar av det.

mäHär ser ni Kakan hitta en figge. Vi är på de smutsigaste ställen man kan hitta och det är ofta omöjlig miljö att gå i, så där spenderar vi många timmar och det är jättekul.

Carola och Nike ( Noticeable Albinoni Adagio ) tränar också, och det går kanon för dem, ett himla duktigt ekipage
nik
Jag hoppas jag inte glömt någon som vanligt, men dem flesta känner mig nu och är duktiga på att påminna.
Himla bra hundar är det i alla fall, så ljuvligt och se och så stolt man blir över sina duktiga valpköpare, OTROLIGT STOLT!!
Detta gäller naturligtvis alla, inte endast dem tävlande ekipagen!

Noticeable Out In The Fields, aka Arno har parat hos Lilla Piröns kennel. Naturligtvis med tanke på mentaliteten och hälsan uppdaterad. Hör gärna av er till Elli om ni funderat på en trevlig pinscher. Arno är en underbar lättsam kille, mjuk , följsam , lugn och social. Så jag tror det kan bli en kanonkull som blir det, Mer om kombinationen kan naturligtvis Elli svara på. Här nedan är ett kort på Arno

arnTREVLIG MIDSOMMAR!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *