Kw kullen har gjort MH

Nu har vi haft pinscher mh på kw kullen. Det var en lång dag i skogen och en otroligt trevlig dag, mycket viktig utvärdering för mig, och jag som pinscheruppfödare är så tacksam att ni kom. Så jag lägger snabbt in lite bilder så ni får se hur tjusiga de är. Man får ett vackert diplom som Malin Appelqvist gjort, och i år fick man även en tjusig rosett där det står Noticeable Evaluated, jag kommer att göra en egen katalog på hemsidan vilka som utvärderat sina hundar så man lätt kan få en överblick på det, tänkte jag.
Dock kan jag ge lite siffror redan i dag:

O-kullen har 5 av 6 valpar gjort MH, och tre även genomfört MT
MJ-kullen där har alla 6 valparna gjort MH
TL-kullen har 7 av 8 gjort MH
DR-kullen där har 8 av 10 gjort MH och de två som inte gått bor i Finland och USA
Samt nu KW-kullen 7 av 8 har gjort MH
A-kullen är redan MH planerat för hösten och av mina valpar jag har nu
WH-kullen ( som nu är 8 veckor) är MH planerat till april 2014.

Jag tycker det är helt UNDERBARA siffror , och vart vore uppfödaren om inte valpköparna ställde upp, inget, så tusen tack igen.

Jag skulle vilja arrangera fler MT , men det är lite svårt just nu, men jag kämpar vidare med det naturligtvis, envis som jag är.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *