Första titeln på Noticeable Beloved och pinscher valp bilder naturligtvis

RLD N Noticeable Beloved, ja nu har Anna fixat första titeln, och då vi retas och tjivas lite så väntar jag nu spänt på nästa. Bra jobbat Anna!!!


Sen är det några som har väntat och nu kommer nya färska dagsbilder på valparna. Deras namn är bestämt nu också, det blir
Noticeable Yin och Noticeable Yang
4 veckor är de, så de är inte så stora ännu, men vackrast är de ju om ni frågar mig 🙂
Det är full fart på dem, precis som valpar i den åldern, nu börjar de utforska köket lite och nyfiket och i bland lite nervöst spanar de in nya världen som öppnas för dem.


Detta är killen, som då ska heta Noticeable Yang.


Och detta är tiken, Noticeable Yin
Jag tycker namnen är så passande, och de är även lite Yin och Yang över dem, hanen är lite lugnare och tiken är full fart på. De pratar mycket, en pinscher har ju oftast lätt för att prata, och lilla Yin hon pratar hela tiden.
Ja nu har jag säkert glömt mycket uppdateringar igen, det blir ju mycket pinscher valp prat nu, men efter dessa två guldklimpar, så är det ju en paus så då får vi hoppas jag kan uppdatera snabbare och bättre.
Snart ska vi ut i utställningsringen igen, och inte att förglömma vår nya tik i kenneln. Hon är bedårande och vi får hoppas tex någon utställningsdomare tycker samma, även om det är är hennes underbara stamtavla och mentallitet som är det viktigaste.
Fundoras Kisandra heter hon, och hon ser ut så här

Jag tycker hon ser otroligt lovande ut, ja, det ska bli spännande.
Tuhannet kiitokset Berit, kennel Fundoras, Kisandra on ihana.
Kisandra kommer från Berit på kennel Fundoras i Finland hon har verkligen fina och bra hundar tycker jag, här är länken till hennes kennel;
http://www.fundoras.net/
(Så hoppas vi google översätter bra till Finska)
Sköt om er och ha det gott
/ Karin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *