den där känslan när det går tomt….

I bland är det bara så, det går tomt. Tiken är tjock men ökar inte i vikt som man tänkt sig, men det betyder inte det är helt tomt, utan det kan va nått, men denna gången blev det intet.
Som uppfödare men alla planer sen nått år tillbaka, allt tid man lägger i kombon, alla intressenter man mött, och ”kändisar” via mail, man planerar så i absurdum. Men vad händer, det var bra lugna , trevliga parningar, ingen tvång utan helt när de ville och kunde, för det är viktigt för mig, och så går det tomt, så kan det bli tyvärr.
Jag har försökt skicka mail tlll er alla men då jag fått mail ”blev det nått” så vet jag att några inte fått mitt mail.
Det är så typiskt att när det är viktigt att nå ut till intressenter, då börjar hotmailen krångla. Min dator började uppdatera till nya Windows, jag hade inte tänkt göra det men helt plötsligt gör den det ändå.
Jag är inte helt kass på datorer men i bland känner man sig så, för jag fick  problem med min hotmail, enligt datorn är svaret, ”hittar inte servern”  jag har försökt ändra, men jag är osäker på om det funkar, det verkar lite si och så, några har fått  och några inte, jag ber om ursäkt för detta otroliga krångel.

Men  jag är också  så glad att  några väntar tills den dagen jag får kull.. Era ord peppar mig verkligen, och jag känner min otroligt glad att vi ”funnit varandra”

Men min nya mail i alla problem är ; noticeablekennel@gmail.com

Maila dit, snälla, då kan jag svara på ett bra sätt.
Tack Karin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *