Arbetande pinschrar, och tjusiga också

Det rör på sig inom Noticeable hundarna, så underbart kul att se dem i aktiviteter så som rallylydnad, lydnad och utställning. Det går ju kanon för er!!

Maiken har varit ute med Noticeable All My Lovin, och blivit uppflyttade till lydnadsklass 2. ”Kira” är endast 1 år och 3 månader så jag tycker det är mycket imponerande.

Noticeable Everything We Know, blev i helgen BIR, BIG1 och BIS4 valp, om jag kommer ihåg rätt så är det hans andra utställning, Grattis!!

Noticeable Human Nature, blev BIR i dag, Grattis, killen som nyss blev champion kläder sig mycket vackert i röda och gula rosetter.

Ett litet kort på en släkting i Finland, Upland Famous Kiss, detta är barnbarn till Meja. Grattis till fina resultat i ringen, Tuukka!


Här är ett kort på valpen som växer och frodas, hon kommer i stamtavlan heta Noticeable Albinoni Adagio efter en underbar klassisk melodi. De andra två gick tyvärr bort då de inte gick upp bra i vikt, en ledsam dag man blir så tagen både fysikt och psykiskt då detta händer, även om man vet att det är så i bland. Men denna lilla tjejen är så go, och stor så vi funderar på om det kanske är lite rottis i henne (skämtar bara)

Sen har jag en liten annan nyhet och det är att hanen som är tänkt till Gangland Wolfriders Joyleaf, är förutom Hd ua (höfter utan anmärkning) ögon ua ( inga sjukdomar på hans ögon), även DD . Det innebär att kullen med ”lill-joy” och hanen kommer att bli DD, vilket gör att hela kullen är clear =ej anlagbärare för felfärg. Underbart, då stamtavlan på joy och denna hane gör att man gärna skulle vilja spara något för framtiden.
Jag är också i planerna för Dark Angel Indira Magical Emotions nästa kull. Det ser ut som det blir en svart hane som är väldigt lugn och har mycket lek, då min tanke är att det kommer bli en trevlig kull för sällskap eller om man vill träna något speciellt.
Då jag börjar få intressenter för bägge kullarna så är det jätte bra om ni hör av er i god tid för att kunna ha möjlighet till en pinschervalp från Noticeable.

Kunde inte låta bli att uppdatera det första ”stå kortet” på valpen

Nog ser hon lovande ut 🙂

Sen är det så trevligt att se nya fina resutlat på min hane Xitamiz Otiz barn i Finland, Ference Kennel. De är verkligen vackra!

Ference Adelaide, vilken tjusig tik

Ference Azor fick cert idag, han är så otroligt lik sin far.

Ha en fortsatt trevlig söndag.
/ Karin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *